Adress: Västerlånggatan 19

Medeltidsinspirerat café, beläget på Gamla stans mest trafikerade gata. Trevlig personal och lugn atmosfär. Cirka femtio sittplatser i lokalen som snabbt blir fullsatt, särskilt under helgdagar. Detta är ett riktigt populärt ställe,  ibland är det så fullt att man får vända i dörren för att det helt enkelt inte finns någon ledig sittplats. Miljön är mysig och mystisk. Här kan du beställa bakverk, kalla/varma drycker och lättare måltider, som smörgåsar. Färgstark inredning. Det enda negativa som jag kan komma på från besöket är att det drar ganska mycket från dörren var gång den öppnas.

Pris: Jag åt belgisk våffla och drack en kopp te, kostade 59 kronor. Det går också bra att beställa våffla med kaffe för samma pris. Överlag är prisnivån likvärdig med övriga caféer i Gamla stan.

Övrigt: Internet- och telefonuppkopplingen är inte särskilt stabil, i synnerhet inte om du sitter längst in i lokalen. Behöver du tillgång till internet eller telefoni under ditt besök gör du bäst i att ta en fönsterplats och studera turisterna som myllrar längs en av huvudstadens mest passerade gata. Trevlig och glad personal.

GD Star Rating
loading…