Mitt liv i Gamla stan

Nu har flyttlasset äntligen hittat fram till vårt nya hem och stadsdel, Gamla stan. Här bor jag med min pojkvän, mitt i ett sprudlande inferno av nöjes- och uteliv, häpnadsväckande historia och magnifik utsikt över Slussen och Stockholms citykärna.

Gamla stan är, enligt min mening, Stockholms charmigaste stadsdel som erbjuder en härlig blandning mellan energisk storstadspuls och stillsamhetens gångna tider.

Här kan ni följa min berättelse om hur det är att bekanta sig med en ny stadsdel och samtidigt påbörja ett nytt livskapitel. Jag tar avstamp mot nya tider, förhoppningar och mål samtidigt som jag lär känna mig själv bättre i denna fascinerande del av huvudstaden.

Jag är frilansjournalist med passionerad kämpaglöd för frågor som berör livets stora gåtor eller enkla vardagliga ting. Kärnan och målet med mitt skrivande är att förmedla glada, förhoppningsfulla, kittlande, nyfikna, förundrande, energiska, uppmärksammande, ifrågasättande, envisa, dystra, innovativa och stillsamma berättelse som på ett eller annat sätt berör.

Besök gärna min webbsida; signaturbykalen.se för vidare information.

GD Star Rating
loading…

Mitt liv i Gamla stan, 3.0 out of 5 based on 2 ratings