Adress: Tyska Brinken 36

I dessa lokaler fanns tidigare restaurangen Shogun. De flyttade sin verksamhet några hundra meter därifrån (Stora Nygatan3 3) och istället flyttade Bishop Arms in här. När du kommer upp från tunnelbanan tar du direkt höger och går över Mälartorget, sedan svänger du första vänster, då hamnar du på Tyska Brinken.

Överlag tycker jag att besöket var till belåtenhet. Menyn (som i och för sig inte innehöll ett alltför brett utbud) erbjöd Fish & Chips, kalvfilé, grillad lax, kycklingbröst, hamburgertallrik och vegetarisk pasta. Till förrätt kan du bland annat välja mellan musslor, plocktallrik och kalvfilétoast. Jag kom hit en fredag, då var det ganska många after work- sugna gäster i lokalen. Beställning av mat och dryck görs då i baren. Lokalen är stor och tillhandahåller många sittplatser, bra val för stora sällskap. Dock är interiörerna fantasilösa.

Bishop_2

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: En hamburgertallrik får du för 168 kronor, räkcocktail (stod som förrätt men visade sig vara ganska matig) kostar 89 kronor. Cider kostar omkring 68 kronor och öl runt 58 kronor. Standardpriser för att vara Gamla stan.

Maten smakade bra, även om det inte var något förträffligt som fick smaklökarna att dansa av glädje. Men det är absolut ett helt okej after work ställe och jag tror att det kan bli riktigt populärt då fler får höra talas om den nyöppnade restaurangen.

Öppettider

Måndag – Torsdag 16 – 01

Fredag 14 – 01

Lördag 12 – 01

Söndag 12 – 23

GD Star Rating
loading…