Plats: Moderna museet, Skeppsholmen

Trevlig, stor restauranglokal med många sittplatser, såväl utom- som inomhus. Fin och ljus utsikt över Strandvägen, Djurgården, Nordiska museet och Junibacken. Enkelt trämöblemang och väggarna pryds av Andy Warhol-planscher i färgstarka nyanser. Väldigt mycket folk vilket gör att det kan vara svårt att få sittplatser om man är ett stort sällskap, i synnerhet under helger och sommaren. Restaurangen ligger på tredje våningen och har öppet alla dagar mellan klockan 11 – 17.

Pris: Standard eller något högre, en morotssoppa med bröd och sallad kostar 70 kronor, lax med färskpotatis och grönsaker kostar 160 kronor och kaffe kostar 27 kronor. Barnrätter, som köttfärssås med spagetti kostar 55 kronor.

Övrigt: Något rörigt i köket vilket resulterade i att man fick vänta väldigt länge på att få sin maträtt serverad till bordet. Men personalen var tillmötesgående och erbjöd gratis kaffe efter maten, som kompensation. Maten var fräsch men något smaklös. Lite rörigt vid disken (där du tar/beställer och betalar för maten) var det också.

Moderna_mat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öppettider

Måndag – Fredag 11 – 17

GD Star Rating
loading…