Adress: Stora Nygatan 1

Här kan du äta såväl pasta och pizza som skaldjur och kött. Eftersom jag besökte denna restaurang en solig kväll i början av september gick det bra att sitta utomhus. Deras utomhusservering är riktigt mysig, ett minus dock för att den är placerad relativt nära bilvägen. Dessutom kändes stolarna och borden lite rangliga, eftersom trottoarkanten sluttar. Inte jätte gott om svängutrymme så är ni ett stort sällskap är troligtvis inomhusborden ett bättre val.

I övrigt tycker jag maten var helt okej, ugnsbakad pizza med krispig, tunn botten. Riktigt god! Tagliatelle med lax var också gott, men något smaklös. Å andra sidan tycker jag inte vidare mycket om kryddstark mat så då var denna pastarätt toppen. Trevligt och tillmötesgående personal som är alerta och lyhörda inför sina gäster. Generösa matportioner.

 

Pris: Standard. För att vara i Gamla stan känns priserna vettiga. Letar du dig upp mot Järntorget och Stortorget kan priserna se helt annorlunda ut. Du kan få en lammstek med vitlökssky för 195 kronor, pizzorna kostar från 120 kronor (enligt priser på webbsidan). Tagliatelle med lax kostar 162 kronor och tortellini alla Toscana får du också för 162 kronor. Dessterter kostar mellan 45 och 145 kronor. Lunchpriser: Dagens pizza kostar 105 kronor (lite väl dyrt för lunchpris tycker jag). Sallader kostar 128 kronor.

 

Öppettider:

Mån – Fre 11 – 22:30

Lör 12 – 23

Sön 12 -22:30

GD Star Rating
loading…